Samen door financiële problemen?

Narcisme en scheiding

Niets is tegenwoordig voor niets lijkt het wel, zelfs als je niet gelukkig bent met je huidige partner kan het gebeuren dat je geen geld hebt om te scheiden. Wat je ook doet er komen altijd kosten bij kijken, maar wist je dat je in bepaalde situaties wel gratis kunt scheiden? Het kan ook zijn dat een van beiden er in aanmerking voor komt, voor www.zorgzaamscheiden.nl betaal je eigenlijk een bijdrage per persoon. Voldoe je aan de voorwaarden, dan is gratis ook echt gratis en kun je toch scheiden. Natuurlijk is het wel afhankelijk van je financiële situatie. 

Hulp bij scheiden

Ook wanneer je in aanmerking komt voor gratis scheiden, krijg je hulp van een ervaren mediator. In het hele traject, wat toch een ingrijpende situatie is wordt je begeleid. Alles wat belangrijk is bij het scheiden wordt natuurlijk doorgenomen, de scheiding moet zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Kinderen zijn erg belangrijk in deze tijd, hierbij wordt gekeken waar de kinderen het beste kunnen wonen na de scheiding. Het belangrijkste is dat je afspraken maakt met je ex partner, waar je beiden achter staat zodat je er geen problemen mee krijgt. 

Narcisme en scheiding

Hoe kom je in aanmerking?

Om in aanmerking te komen om gratis te scheiden, moet je een individueel inkomen hebben van minder dan 22.500 euro op jaarbasis. De Raad voor Rechtsbijstand heeft daarnaast nog andere regels en voorwaarden opgesteld, de scheidingsbemiddelaar is precies op de voorwaarden en regels die daarvoor gelden. Bij een scheiding komen er veel dingen op je af, om dit in goede banen te leiden en vreedzaam te scheiden kun je beter communiceren met elkaar. De kinderen zijn altijd de dupe, van het gedrag van de ouders. Omdat er goed wordt overlegd, heb je sneller vrede met de situatie en kun je werken aan je nieuwe toekomst. Neem voor scheidingsbemiddeling een kijkje op de website van zorgzaamscheiden.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *