Wilt u gebruikmaken van een huurincasso?

Wij wilden graag ons pensioen goed regelen en dus hebben wij gekeken naar mogelijkheden om een mooi huis te kopen dat wij in de verhuur konden gooien. Wij wilden namelijk zorgen dat wij een stabiel inkomen konden krijgen en dus hebben wij gekeken waar veel vraag was naar huurwoningen en waar wij een woning konden kopen. Eigenlijk kun je waar dan ook in Nederland een woning kopen voor de verhuur want er is heel veel vraag naar woningen. Wij hebben daarom een mooi pand in Amsterdam gekocht en wij hadden al heel snel een huurder gevonden. Wij hebben toen het eerste jaar gemerkt dat deze huurder altijd keurig de huur betaalde, maar op een gegeven moment kregen wij geen geld meer. Dat was heel naar om te merken en wij hebben daarom vaak contact opgenomen om te horen wat er aan de hand kon zijn. WIj hebben toen gemerkt dat wij moesten zorgen dat wij het serieuzer zouden aanpakken en wij wilden daarom graag een huurincasso inschakelen. Wij wisten dat wanneer je een huurincasso inschakelt, je er zeker van kunt zijn dat er goed werk gemaakt wordt van het innen van je geld en wij zijn daarom gaan kijken wie wij konden vragen om een huurincasso te verzorgen. Ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site billincasso.nl kon gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag een huurincasso willen instellen. Het leek ons goed om een keer met de mensen van deze site te gaan overleggen over wat er allemaal mogelijk was en ik heb toen gezien dat deze mensen ons graag van dienst wilden zijn. Dat was dus voor mij reden genoeg om met dit bedrijf te gaan werken. Wij hoefden verder zelf bijna niets te doen aan onze huurincasso want deze mensen konden ons van A tot Z helpen. Dat was heel prettig en ik ben daarom blij dat ik met deze mensen in contact getreden ben.

Dit kantoor kon onze huurincasso verzorgen

Wij hebben gemerkt dat wanneer je een extern bedrijf inschakelt om je huurincasso te verzorgen, je er zeker van kunt zijn dat dit indruk gaat maken op de persoon die je nog geld verschuldigd is. Wij hebben gemerkt dat toen wij de huurincasso hadden geregeld, wij ons geld al heel snel op de rekening hadden staan. Wij zijn daarom blij dat wij dit kantoor benaderd hebben toen wij een huurincasso willen regelen want zij heeft ons heel goed kunnen helpen. Ik hoop niet dat wij hen ooit weer moeten inschakelen, maar mocht het nodig zijn dan doen wij zeker weer een beroep op billincasso.nl.

Wilt u ook bijstand?

Mocht u ook nog op geld wachten, dan kan ik u aanraden om:

  • Even naar de site billincasso.nl te surfen
  • Te bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn
  • Een keer contact op te nemen om gelijk werk te maken van uw zaak

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. U zult zien dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat er werk gemaakt wordt van uw zaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *